Gas Water & CV

JVH-elektroservice is naast de specialist op het gebied elektra ook thuis in installaties voor gas, water, cv-installaties. Wij verzorgen voor u:

  • ontwerp en advies
  • installaties
  • onderhoud en beheer
  • inspecties
  • uitbreiding van installaties
  • renovatie van bestaande installaties


Wij zijn VCA gecertificeerd. Als erkend installateur zijn wij lid van Uneto VNI, SEI en Sterkin. U kunt erop vertrouwen dat wij bij al onze diensten en werkzaamheden hoge veiligheidsnormen hanteren die gericht zijn op een veilige en betrouwbare werking van uw installatie.


 Onderscheidend in kennis en werkwijze
Wij onderscheiden ons door onze hoge kennis van gas, water, cv. Het voordeel hiervan is dat wij de verbanden kennen tussen de diverse installaties. Tijdens de installatiewerkzaamheden houden wij deze onderlinge verbanden nauwlettend in de gaten. Op deze manier kunnen we snel anticiperen op mogelijke conflicten tussen meerdere installaties.

Bijsturen naar de nieuwste inzichten
Zowel tijdens het ontwerp als tijdens de uitvoering bewaken wij de keuzes die gemaakt worden ten aanzien van gebruiksgemak, energiegebruik, veiligheid en doelstellingen.  Tijdens het installeren checken we voortdurend of de praktijk overeenkomt met het ontwerp. Waar nodig sturen we bij naar de nieuwste inzichten.

Kwalitatief hoogwaardige materialen en werkwijze
Installatiebedrijf JVH-elktroservice staat voor kwaliteit. Dat herkent u niet alleen in onze manier van (af)werken, maar ook in de kwalitatief hoogwaardige materialen die wij toepassen. Door het gebruik van de juiste materialen reduceert u de storingsgevoeligheid en gaan installaties en leidingen langer mee. Bij het inregelen van de installaties maken we gebruik van moderne afpers- en meetapparatuur welke jaarlijks volgens de normen van VCA ster en SCIOS worden gekeurd en gekalibreerd. Een perfecte afstelling bespaart energie, verhoogt de veiligheid en bevordert de bedrijfszekerheid.


Wenst u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op.

contactformulier

Print article