Laagspannings installaties

Definitie:
Met laagspanning worden wisselspanningen tot 1000 volt en gelijkspanningen tot 1500 volt bedoeld.Hogere spanningen worden als hoogspanning aangeduid. Tot de laagspanning behoort dus ook de netspanning van 230/400 volt.

De elektrotechnische installatiebranche kan er niet omheen. Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties is NEN 1010 al jaren dé norm. Ook het uitbreiden en aanpassen van installaties valt hieronder. NEN 1010 wordt daarnaast gebruikt voor controles en inspecties bij oplevering van projecten. Hierin zijn wij gespecialiseerd.

Uw laagspanningsinstallatie is bij ons in deskundige handen. Wij verzorgen het ontwerp, de realisatie en het beheer en onderhoud van uw installatie. Ook adviezen over en inspectie van uw installatie behoren tot de mogelijkheden. U kunt ons voor de gehele levenscyclus inzetten, of ons op specifieke deelprojecten inschakelen. Uiteraard gebeurt dit volgens VCA-P certificering. Maar vooral ook met de juiste instelling. Veiligheid voorop, kwaliteit gegarandeerd.


 


 

Advies en Inspectie:
De inspectie van uw industriële laagspanningsinstallaties voeren wij uit volgens de geldende normen zoals Atex, NEN1010 en NEN3140 (Installatie Verantwoordelijke). Ook verrichten wij thermografisch onderzoek. Na afloop van onze werkzaamheden ontvangt u een rapport dat u volledige duidelijkheid geeft over de staat van uw elektrotechnische installatie. En als er hiervoor aanleiding is, brengen wij advies uit over benodigd onderhoud, vervanging of vernieuwing. Ook als JVH-elektroservice niet uw huisinstallateur is, kunnen we een inspectie voor uw uitvoeren.

Ontwerp:
Of het nu om een industriele- of huisinstallatie gaat, wij ontwerpen uw installatie vanaf de basis.  Bent u al een stap verder? Dan denken wij graag mee over de mogelijkheden voor uitbreiding of modificatie.  Met als resultaat een professioneel uitgewerkt pakket tekeningen en documenten waarmee de werkzaamheden gerealiseerd kunnen worden.

Realisatie:
De kern van ons werk is het realiseren van uw elektrotechnische installatie. Van het managen van de data tot de volledige energiedistributie. Alles volgens de huidige stand der techniek en normering.


Beheer en onderhoud:
Ook het beheer en onderhoud van uw laagspanningsinstallatie is bij ons in goede handen. Het maakt geen verschil of wij deze voor u gebouwd hebben of een andere partij.


Wenst u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op.

contactformulier

Print article