Middenspannings installaties

Wat is hoogspanning en middenspanning ?
Volgens de International Electrotechnical Commission (IEC) is hoogspanning een elektrische spanning van boven de 1000 volt wisselspanning (effectief) of 1500 volt gelijkspanning. Hoogspanning lager dan enkele tientallen kilovolt heet middenspanning.

Hoogspanning wordt voornamelijk gebruikt voor transport (met zo min mogelijk energieverlies) van grote hoeveelheden elektrische energie. Zo'n hoogspanningsnetwerk kan zowel bovengronds met hoogspanningslijnen als ondergronds met hoogspanningskabels energie verplaatsen.


 


 


Realisatie en onderhoud van middenspanningsinstallaties:
Voor de realisatie van middenspanningsinstallaties werkt JVH-elektro service nauw samen met een betrouwbare partner. Wij kunnen hierdoor een totaaloplossing voor uw bedrijf aanbieden. Deze partner is specialist in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van complexe midden- en hoogspanningsinstallaties. Samen met deze deskundige partner realiseren wij dé perfecte midden- en hoogspanningsinstallaties!

Complete middenspanninginstallaties kunnen wij samen met onze partners voor U verzorgen. Hieronder verstaan wij de levering van middenspanningschakelaars en verdelers,  transformatoren, bekabeling en installatie.

Controle en onderhoud:
Om er voor te zorgen dat de elektrotechnische installatie binnen uw bedrijf aan alle eisen en normen voldoet is het noodzakelijk dat de installatie periodiek gecontroleerd wordt. JVH-elektroservice kan dit op professionele wijze voor u uitvoeren. De controle wordt uitgevoerd door onafhankelijk gecertificeerde inspecteurs die het resultaat van de controle verwerken in een overzichtelijk inspectierapport.


Wenst u meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op.

contactformulier

Print article